Hoitavat ja terveydelliset jalkahoidot:

*Ihorasitteen poisto (känsä, kovettuma) 30min sisältää jalkakylvyn, ihorasitteen/ihorasitteiden poiston sekä jalkavoiteen levityksen

*Kynsien terveydellinen hoito 45min sisältää jalkakylvyn, kynsien lyhentämisen ja/tai ohentamisen (esim. paksuuntunut kynsi/sienikynsi), kynsinauhojen siistimisen sekä jalkavoiteen levityksen

*Jalkahoito 60min sisältää jalkakylvyn, kynsien lyhentämisen ja kynsinauhojen siistimisen, ihorasitteiden poiston (esim. känsä, kovettuma) sekä hieronnan.

Lisäpalveluina valittavissa: kynsien lakkaus, O.P.I gelcolor, kestovärjäykset, sisäänkasvaneen kynnen oikaisu

Erikoisjalkahoitopalvelut:

Sisäänkasvaneessa kynnessä kynsi painautuu ihoa vasten aiheuttaen arkuutta ja jopa pistävää kipua. Pitkittyneessä tilanteessa se voi aiheuttaa tulehdustilan ja välttääksemme tulehduksen kynnelle voidaan aloittaa oikaisuhoito, jonka avulla kynsi ohjataan kasvamaan suoraan. Kynnen oikaisu toteutetaan jousen avulla. Jousimenetelmä on erittäin tehokas ja pitkään käytössä ollut hoitomuoto. Jousi muotoillaan kynnen mukaisesti ja kiinnitetään kynnelle & kynnen reunojen alle siten, että se ei paina ihoa vasten. Oikaisutehoa seurataan kontrollikäynnein 1-2kk välein. Hoitojakson kokonaispituus vaihtelee kynnen lähtötilanteen mukaan 6kk-12kk.

*Sisäänkasvaneen kynnen oikaisuhoito jousimenetelmällä: sisältäen hoidettavan/hoidettavien kynsien lyhentämisen ja siistimisen sekä jousen asentamisen.

*Sisäänkasvaneen kynnen oikaisuhoidon kontrollikäynti: sisältäen hoidettavan/hoidettavien

kynsien lyhentämisen ja siistimisen sekä jousen uudelleen asentamisen

Silikoniortoosi on yksilöllinen ja sitä käytetään antamaan tukea, suojaa ja asentoa korjaavana esim. vaivaisenluuongelmassa. Ortoosi valmistetaan silikonista, joka on hygieeninen ja ihoystävällinen. Silikoniortoosia suositellaan pidettävän päivittäin sukan kanssa ja toimii parhaiten riittävän tilavassa kengässä, jossa on tarpeeksi liikkumavaraa niin pituus- kuin leveyssuunnassa.

Silikoniortoosin valmistaminen ja kontrollikäynnit arvioidaan aina asiakaskohtaisesti.

*Yksilöllinen silikoniortoosi: sisältäen yksilöllisesti valmistetun silikoniortoosin esim. vaivaisenluuongelma

Ayurvediset Lakshmi jalkahoidot:

Lakshmi on sertifioitu ayurvedapohjainen luonnonkosmetiikkasarja. Lakshmi jalkahoidoissa yhdistyvät tuotteiden tehokkuus, mielen ja kehon rentous ja hyvä olo sekä tärkeimpänä jalkojen kokonaisvaltainen hoito.

*Lakshmi Pada Spa jalkahoito 90min sisältää aromaattisen jalkakylvyn, kynsien lyhentämisen ja kynsinauhojen siistimisen, ihorasitteiden poiston, merisuola kuorinnan, rentouttavan ayurvedisen hieronnan marmapisteiden käsittelyllä sekä kuona-aineita poistavan mustan mutanaamion.

Lisäpalveluina valittavissa: kynsien lakkaus (oma lakka 0€ tai +9€ boho kynsilakka), O.P.I gelcolor, kestovärjäykset