O.P.I Gelcolor - geelilakka

O.P.I Gelcolor geelilakka levitetään kynnelle kynsilakan tavoin ja kovetetaan LED-valolla. Lopputuloksena on kiiltävä ja kestävä lakkapinta, joka suojaa omia kynsiä. LED-tekniikan ansiosta lakkaus pysyy virheettömänä jopa yli kaksi viikkoa. Värejä löytyy aina kauniin vaaleasta klassiseen punaan ja halutessasi myös ranskalainen lakkaus on mahdollista toteuttaa. Geelilakkaus voidaan tehdä sekä käsien että varpaiden kynsiin.

Geelilakkauksen yhteydessä kynnet muotoillaan ja tarvittaessa lyhennetään sekä hoidetaan kynsinauhat ja tämän jälkeen tehdään geelilakkaus ja lopuksi kynsiä ja kynsinauhoja hoitava öljy. Hoidoissa valittavissa gelcolor yhdellä värillä tai gelcolor ranskalaisella lakkauksella.

Lash lift - ripsien kestotaivutus

Lash lift ripsien kestotaivutuksella saat kauniisti kaartuvat ripset hellävaraisesti. Taivutus tehdään silikonimuoteilla, jotka valitaan sinun ripsiesi ja halutun kaarevuuden mukaisesti. Taivutuksen jälkeen ripset kestovärjätään (voidaan myös
halutessasi jättää värjäys pois) ja lopuksi tehdään ripsiä vahvistava proteiini- ja keratiinikäsittely, antaen ripsille kosteutta ja kiiltoa.

Kestotaivutus käsittelyn jälkeen ripsiä ei tulisi kastella, käsitellä eikä meikata seuraavaan 24 tuntiin, jotta taivutuksen sekä proteiini- ja keratiinihoidon vaikutus eivät heikkene. Tulos säilyy noin 6-8 viikkoa, riippuen ripsien kasvutahdista.

Hoidoissa valittavissa Lash lift sekä Lash lift+kulmien kestovärjäys.

Käsihoidot:

*Manikyyri 30min: sisältäen kynsien lyhentämisen/muotoilun, kynsinauhojen hoidon sekä kynsien lakkauksen.

*Lakshmi käsihoito 60min: sisältäen kynsien lyhentämisen/muotoilun, kynsinauhojen hoidon, pehmentävän kuorinnan ja rentouttavan käsihieronnan sekä halutessasi kynsien lakkauksen.

Kestovärjäykset:

*Ripsien kestovärjäys

*Kulmien kestovärjäys + siistiminen / muotoilu

*Ripsien kestovärjäys + kulmien siistiminen / muotoilu

*Ripset ja kulmat

*Kulmien siistiminen / muotoilu

Sokeroinnit:

Sokerointi on hellävarainen ja hygieeninen tapa poistaa häiritsevät ihokarvat niin kasvoilta kuin vartaloltakin ja sopii herkemmällekin iholle sekä raskaana oleville. Toteutan sokeroinnit suomalaisella Lapinniemen Helmi- sokerilla, joka vegaaninen ja luonnonmukainen ilman herkistäviä hajusteita ja väriaineita.

Huomiot ennen sokerointia: Ensimmäisellä kerralla ihokarvan pituus olisi hyvä olla 0,5cm -1cm pitkää, jotta karva saadaan varmasti irtoamaan. Voit kuoria ihosi 2 päivää ennen sokerointia esim. kuorintahansikkain. Ethän käytä kosteusvoidetta sokerointialueelle samana päivänä ennen sokerointia.

Sokeroinnin jälkeen: Vältä hikoilua, deodoranttia, aurinkoa/solariumia, itseruskettavia tuotteita sekä hajuvesiä sokerointialueelle 24h sokeroinnin jälkeen. Vältä ihon kuorimista sokeroinnin jälkeen min. 2 päivää. Tämän jälkeen kuori/kuivaharjaa ihoasi n.2-3 kertaa viikossa ihon kunto huomioiden ja kosteuta ihoa päivittäin. Sisäänpäinkasvaville karvoille voi tarvittaessa käyttää niiden sisäänkasvua ehkäisevää tuotetta.